top of page
  • Writer's picturexinomavri

Mood 01.04.20

Updated: Mar 31, 2020



ΜΙΛΑΜΕ Ερημώνουν οι δρόμοι, να μην ερημώσουν και οι ζωές μας. Μία πρωτοβουλία του Σταύρου Θεοδωράκη και της ομάδας τού pod.gr. Αν γνωρίζετε κάποιο μοναχικό άνθρωπο, πάρτε την άδεια του και στείλτε ένα email στο milame@pod.gr. Δώστε το όνομα & το τηλέφωνό του και μία ομάδα εξαιρετικών ανθρώπων, θα επικοινωνήσει μαζί του για να του κρατήσει λίγη συντροφιά.

ΤΟ ΜΟΝΟ Αισθάνομαι αδύναμη και ανήμπορη να κάνω κάτι χρήσιμο. Το μόνο που μπόρεσα να κάνω ήταν να ακουμπήσω μία γαβάθα με ζεστή σούπα στο τραπέζι. Παρηγορητικό, ζεστό φαγητό, με όση φροντίδα και νοιάξιμο διέθετα αυτές τις στιγμές. Και να βάλω και λίγη μουσική όσο τρώγαμε, να μην αφήσω «τη σιωπή να πει βαριές κουβέντες». Ό,τι μπορεί ο καθένας. ΕΥΘΥΝΗ Λέει ο Ταρρού στην Πανούκλα του Καμύ «Ο τίμιος άνθρωπος, αυτός που δεν μολύνει σχεδόν κανέναν, είναι ο όσο γίνεται λιγότερο αφηρημένος. Χρειάζεται θέληση και ένταση για να μην είσαι ποτέ αφηρημένος!» Φαίνεται μικρό και απλό, αλλά είναι από τα πιο σημαντικά που μπορούμε να κάνουμε. Φροντίζουμε τον εαυτό μας, νοιαζόμαστε τους άλλους.

0 comments

Recent Posts

See All

Mood of the Week 18.05

100 ΧΡΟΝΙΑ Το Μάιο του 1920, ακριβώς πριν από έναν αιώνα, η Θράκη ενσωματώνεται στον Ελλάδα. Μέσα στις ιδιαιτερότητες των ημερών, αυτή η σημαντική επέτειος ξεχάστηκε. Το Εθνολογικό Μουσείο Θράκης και

bottom of page